9. toukokuuta 2014

Eilinen shoppailureissu

Lähettiin sitte siskon ja kaverin kans extemporee Rovaniemelle shoppaileen, sain samalla sitten omaa laatuaikaa vauva-arjesta. Sofia ja isin kans kotia viettään laatuaikaa ja mummoki käväs kylässä. Kierreltiin vähän missä sattuu ja käytiin hesessä läskistymässä. Mie ettin hellulle synttärilahjaa ja löysinki vielä! Mut niistä sitte ko hellulla on synttärit viikon päästä ja meillä on sitten samalla vapaa-aikaa ko Sofia mennee mummolaan. Yhen lahjan hellu sai jo etuajassa; grillin. On se lahja vähän minunki, mut hyvään saumaan tuli kyllä tuo grilli ko kesä tulossa niin pääsee rillaamaan. 


Takasin tulomatkalla oli mahoton koppeloita vai riekkojako ne nyt oli, oli niitä kuiten enempi mitä poroja. Hauska reissu oli kyllä vaikka siskon autosta alako vissiin jarrupala vinkumaan ja poltin sitte sormet ko menin kokkeileen et onko se kuuma. Mulla on kyllä maailman paras anoppi, ihana oli eilen luutunnu ja imuroinu meillä ko olin ollu shoppailemassa ettei meän tartte ressata siivoamisesta! Ei siinä minusta on muutenki tullu kauhea siivousintoilija äidiksi tulon myötä et yritän pitää kämpän puhtaana ihan vain jo Sofian ja meän mielirauhan takia.


Hellu menny nyt aamusta kaverin kans vaihtaan meän autosta kesätassut alle ja met Sofian kans kahdestaan touhutaan kotona ja vietetään äititytäraikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti